Kantoren en bedrijfspanden


Bouwbedrijf Roos heeft talrijke projecten uitgevoerd voor zakelijke opdrachtgevers. U kunt dus uitstekend bij ons terecht als u ideeën heeft voor een nieuw kantoor/bedrijfspand of uw bestaande kantoor/bedrijfspand wilt uitbouwen.

Mede door onze ervaring op dit gebied kunnen we u een goede basis bieden voor het uitwerken van uw ideeën en het meedenken over mogelijke alternatieven. Onze kennis betreft daarbij niet alleen het bouwen, maar ook de bijkomende zaken met betrekking tot regelgeving als bijvoorbeeld arbo-eisen en brandveiligheidsnormen.

Samen met u werken we uw ruwe ideeën uit naar een gedetailleerd, open en transparant bouwplan. Daardoor krijgt u een volledig inzicht in de totstandkoming van kwaliteit en prijsstelling van uw project. Over de uitvoering van het bouwproject maken we met u een strikte planning. We stemmen het werk van leveranciers en onderaannemers hier nauwgezet op af en houden daarbij altijd rekening met uw wensen. Zo nemen we u een hoop zorgen en regelwerk uit handen, en zo verloopt het bouwproject voor u zo gemakkelijk mogelijk.
 
Winkelruimte
Bouwbedrijf Roos heeft vele projecten uitgevoerd in de retail-sector. U kunt dus uitstekend bij ons terecht als u plannen heeft voor een nieuw winkelpand. Ook het restylen van uw winkel- of winkelketen-interieur kan efficiënt binnen de door u gestelde deadline gerealiseerd worden.
Bouwbedrijf Roos is een zeer flexibele organisatie die gespecialiseerd is in afbouw en restyling van winkels. Zij verzorgen en ondersteunen de engineering en coördineren het hele project.
Voor een efficiënte werkwijze is een degelijk voortraject van essentieel belang. Samen met u werken we uw ruwe ideeën uit naar een gedetailleerd, open en transparant plan. Daardoor krijgt u een volledig inzicht in de totstandkoming van kwaliteit en prijsstelling van uw project. Over de uitvoering van het bouwproject maken we met u een strikte planning. De uitvoering moet vervolgens snel en doelmatig plaatsvinden. Daarom werkt Bouwbedrijf Roos op de bouwplaats met één vast aanspreekpunt voor alle partijen. De uitvoering verloopt daardoor met zo min mogelijk problemen voor u.

Contact

Bouwbedrijf Roos Emmeloord
Montageweg 6
8304 BG Emmeloord

T. 0527 - 61 30 90
F. 0527 - 61 30 93

E. info@bbroosemmeloord.nl
Projecten
Bouwbedrijf Roos Emmeloord b.v.
is lid van:
Bouwend Nederland en
Bouwgarant